Reparationer

Næsten alt kan repareres, og når vi siger næsten, så er det jo med forbehold. For enkelte smykker kan være så medtagede eller slidte, at de desværre ikke kan repareres, men vi foretager naturligvis en professionel vurdering af det enkelte smykke.

Du får altid en fast pris på arbejdet eller i enkelte tilfælde en timepris, hvis det ikke kan vurderes, hvor lang tid en reparation vil tage, men dette er yderst sjældent.

Vi har stor erfaring i reparationer og rekonstruktion af smykker, så ring og aftal tid, så kigger vi på det. Et godt tilbud koster jo ikke noget, og det er jo altid en god idé at besøge andre faglærte ædelsmede for at få en andens mening. Husk at sikre dig, at du taler med en faglært person, når du handler smykker.

Har du specielle arvesager, smykker der betyder meget for dig eller dyre smykker, så brug gerne vores fagmand og få en ærlig og faglig vurdering.

Det tager 4 år at blive udlært Ædelsmed/Guldsmed, så det er ikke noget man lærer, bare fordi man åbner en guldsmedebutik.

armring 4

 

Reperationsbillede

 

Ovenover ser du en gammel sølv armring med lås og charnier. Det kom til os som en overmalet og lakeret armring. Oprindeligt med forgyldt sølv i midten.

Nu er der lavet et stykke af gammelt 14 karat guld blandet lidt 18 karat tandguld (gamle guldkroner er mange penge værd - så forær dem IKKE til tandlægen) derefter isat 1 x 0.09ct brillant og lavet ny overflade.

Så nu fremgår det som nyt og kan bruges i mange år frem.